Møbeltransport i hele Danmark og udlandet

Står du over for en uoverskuelig, svær eller tidskrævende møbeltransport? Så lad endelig os hjælpe dig. Her hos CP Flytteservice har vi mange års erfaring med møbel transport, og vi er yderst fleksible i forhold til dine ønsker.

Fleksibel transport efter dit ønske

Med vores møbeltransport flytter vi fra tidligt om morgenen til sent ud på aftenen. På den måde behøver du ikke at rykke rundt på aftaler og lignende. Derfor flytter vi også i weekender og på helligdage, hvorfor vi stort set altid er tilgængelige. Det betyder, at vi kan afhente og levere møbler på aftalte tidspunkter efter dit eget ønske.

Det vigtigste for os er, at det skal være nemt at flytte. Vores varemærke er tryghed, hvorfor du kan stole på, at vores møbel transport forløber korrekt uden skader, forsinkelser og andre frustrerende og irriterende elementer.

Hør mere om os og vores møbeltransport

Hvis du vil vide mere om vores firma, måden hvorpå vi løser vores opgaver, eller hvordan vi kan hjælpe dig med vores møbeltransport, er du mere end velkommen til at kontakte os på 62617878 eller 21254968 for besvarelse af eventuelle spørgsmål eller et uforpligtende tilbud på en møbeltransport.

Kontakt os for en god aftale