Flyttefirma fra Fyn der kører i hele Danmark og udlandet

Har du brug for en professionel, fleksibel og ansvarlig flyttemand? Så kontakt CP Flytteservice allerede i dag og lad os hjælpe dig. Vi er et flyttefirma fra Ringe mellem Odense og Svendborg, der tilbyder flytteservice for private, erhverv, kommuner og alt derimellem. 

Vi leverer fleksibel flytteservice til kunder i hele Danmark, og har således ugentlige ture på både på Sydfyn, resten af Fyn, Sjælland og Jylland. Vi planlægger nøje ruten efter de flytteopgaver der er kommet ind, og garanterer sikker transport samt opbevaring af dit flyttegods.

Skal dit flyttegods transporteres endnu længere væk, så kører vi også over de danske grænser til mange forskellige byer i Europa. Er du interesseret i en god aftale, eller ønsker du at høre mere om dette, så kontakt os og lad os 

Ring i dag for en god aftale

Vores flyttefirma er medlem af DMF

Hos CP Flytteservice består vores personale af dygtige og erfarne flyttefolk, der har den rette erfaring og teknik der skal til, for at passe på sig selv og den inventar der skal flyttes. Når vi udfører flytteservice kan du forvente et ansvarligt, effektivt og reelt flyttefirma, der håndterer alle dine ejendele med respekt. 

Vi er medlem af DMF – Dansk Møbeltransport Forening – hvilket er din sikkerhed for et professionelt flyttefirma, der lever op til alle betingelser og krav.

Flytteservice med opmagasinering

Skal du flytte, og har du af en eller anden årsag, ikke plads til alle ejendele i den nye bolig? Eller har virksomheden brug for opbevaring af kontorinventar eller andet?

Så tilbyder vi også sikker opmagasinering af alt fra møbler, indbo, kontorinventar, campingvogne, motorcykler og meget mere i vores lagerhotel i Ringe og i Middelfart på Fyn. 

Flyttefirma der kører i hele landet og udlandet

Flytteservice med høj fleksibilitet

Vores flytteservice henvender sig til alle der har brug for et professionel og erfarent flyttefirma. Med mange alsidige løsninger kan vi løse opgaver af enhver art. Vi tilbyder blandt andet:

Vi kan således løse flytteopgaver, der vedrører alt lige fra nedpakning og udpakning til nedtagning og opsætning af IT samt afmontering af tavler, hylder, reoler, lamper, vaskemaskinestik, adskillelse af senge og meget andet.

Kontakt CP Flytteservice for en god aftale

Har du spørgsmål til vores flytteservice, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på lige netop din flytteopgave?

Så kontakt os allerede i dag på telefon 62 61 78 78, mail claus@cp-flyt.dk eller via vores kontaktformularen, og lad os sammen finde en god løsning. Vi ser frem til at høre fra dig!