Har du brug for en professionel, fleksibel og ansvarlig flyttemand? Så kontakt CP Flytteservice allerede i dag. Vi er et flyttefirma fra Ringe mellem Odense og Svendborg, der tilbyder flytteservice for private, erhverv, kommuner og alt derimellem. 

Vi leverer fleksibel flytteservice til kunder i hele Danmark, og har således ugentlige ture på både Fyn, Sjælland og Jylland. Vi planlægger nøje ruten efter de flytteopgaver der er kommet ind, og garanterer sikker transport samt opbevaring af dit flyttegods.

Ring i dag for et godt tilbud

Flytteservice af høj fleksibilitet

Vores flytteservice henvender sig til alle der har brug for et professionel og erfarent flyttefirma. Med mange alsidige løsninger kan vi løse opgaver af enhver art. Vi tilbyder blandt andet:

Vi kan således løse flytteopgaver, der vedrører alt lige fra nedpakning og udpakning til nedtagning og opsætning af IT samt afmontering af tavler, hylder, reoler, lamper, vaskemaskinestik, adskillelse af senge og meget andet.

Effektivt og sikkert flyttefirma

Hos CP Flytteservice består vores personale af dygtige og veluddannede flyttefolk, der har den rette erfaring og teknik der skal til, for at passe på sig selv og den inventar der skal flyttes. Når vi udfører flytteservice kan du forvente et ansvarligt, effektivt og reelt flyttefirma, der håndterer alle dine ejendele med respekt. 

Vi er medlem af DMF – Dansk Møbeltransport Forening – hvilket er din sikkerhed for et professionelt flyttefirma, der lever op til alle betingelser og krav.

Flytteservice med opmagasinering

Flytter du sammen med en eller til en mindre bolig, hvor der ikke er plads til alle ejendele? Eller har virksomheden brug for opbevaring af kontorinventar eller andet? Så tilbyder vi også sikker opmagasinering af alt fra møbler, indbo, kontorinventar, campingvogne, motorcykler og meget mere i vores lagerhotel i Ringe og i Middelfart på Fyn. 

Kontakt CP Flytteservice på Fyn

Har du spørgsmål til vores flytteservice, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på lige netop din flytteopgave?

Kontakt os allerede i dag på telefon 62 61 78 78, mail claus@cp-flyt.dk eller via vores kontaktformular.

Spørgsmål? Ring og hør mere