Skal vi komme forbi til et konsulentbesøg?

Inden flytningen påbegyndes, kommer vi gerne ud til dig og ser på indboet samt tager en snak med dig om opgaven, og giver dig et uforpligtende tilbud på flytning.

Når vi besigtiger indboet fremfor blot at lave en aftale pr. telefon, er der større chance for at opnå et resultat, som du bliver fuldt ud tilfreds med, da vi får en meget bedre fornemmelse af opgavens omfang.

Ved erhvervsflytning tilbyder vi en flyttekoordinator, som stilles til rådighed til planlægning af den forestående flytning, så vi i samarbejde får den bedst mulige flytteproces.

Kontakt os og hør mere

Effektivt arbejde

Vores medarbejdere er dygtige flyttefolk med mange års erfaring, Deres erfaringer spænder vidt, over flere forskellige former for flytninger, eks. flytning af normalt bohave, flytning af industri, flytning af skoler og institutioner, større kontorvirksomhedder. Kort fortalt “vi flytter alt over alt”

Konsulentbesøget er naturligvis ganske gratis og uforpligtende.

Ring til os på telefon 62 61 78 78 eller 30 26 12 23, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi kommer og besigtiger dit indbo. Vi står altid til rådighed for en uddybende samtale vedrørende din flytning.