Vi har brede kompetencer

Hos CP Flytteservice klarer vi enhver flytning. Der er hverken opgaver, der er for store eller for små, og vi flytter både for private og for erhverv.

Hvad end du skal have flyttet hele bohaver, kontorlandskaber, porcelænsstel, store møbler, et klaver, et akvarium eller noget helt andet, kan vi med vores flytning være behjælpelige. Vores kompetencer og volumen spænder bredt til begge sider.

Vi kan også være behjælpelige, hvis opgaven blot omfatter en lille sofagruppe, der skal transporteres fra én lejlighed til en anden, ligesom vi også kan klare en flytning internt i en bygning fra et kontor til et andet.

Kontakt os vedrørende flytning

Vi kan ligeledes være behjælpelige med andre aspekter, der følger med flytningen. Vi har nemlig mulighed for at hjælpe med tømning, nedpakning (af eksempelvis dødsbo), kørsel til genbrugspladsen og mere til. Dertil kommer, at vi kan levere og afhente flyttekasser, hvilket i øvrigt er helt gratis.

Hvis du mangler et flyttefirma til en flytning af dine møbler, er du velkommen til at kontakte os på 62617878, 21254968 eller via vores kontaktformular. Fra vores base i Odense, flytter vi gerne på hele Fyn og videre endnu.

Kontakt os for et godt tilbud