Erhvervsflytning i hele Danmark og udlandet

Har du brug for et professionelt og effektivt flyttefirma til at stå for næste erhvervsflytning? Så tag fat i os fra CP Flytteservice allerede i dag. Gennem mange år i branchen, har vi klaret både små og store opgaver inden for erhvervsflytning, for forskellige virksomhede og offentlige instanser - og vi kan med garanti også hjælpe dig. 

Vi har base på Fyn i Ringe mellem Odense og Svendborg, men tilbyder flytning for alle på Sydfyn, resten af Fyn, Sjælland og Jylland. Har du flyttegods der skal endnu længere væk, så krydser vi også de danske grænser og leverer til mange forskellige lande i Europa. Du er velkommen til at kontakte os uforpligtende, for at høre mere om dette. 

Kontakt os for en god aftale 

Fleksibel flyttefirma på Fyn der flytter for alle virksomheder 

Vi tilbyder fleksibel og komplet erhvervsflytning. Når I vælger os som samarbejdspartner, får I en ansvarlig flyttemand, der kan stå for alt erhvervsflytning. Vi kan stå for alt lige fra levering af flyttekasser til nedpakning, transport, udpakning og rengøring. I får også en ”handyman”, der kan klare forskellige opgaver i forbindelse med afmontering eller montering af kontorinventar.

Derudover kan vi være behjælpelige, hvis der eksempelvis er tale om et plejehjem, hvor lifter, senge eller andet skal monteres eller afmonteres. 

Udover flytteservice kan vi også tilbyde sikker opmagasinering af kontorinventar m.m. på vores lagerhotel i Ringe eller Middelfart. 

Erhvervsflytning med miljørigtige flyttebiler 

Vi er et miljøbevidst flyttefirma, og derfor ønsker vi at støtte op om miljøet ved at nedbringe CO2-udslippet. Det har vi gjort ved at sørge for at alle vores køretøjer er udstyret med miljø partikelfilter.

Vi er derfor utrolig glade for, at kunne bidrage med miljørigtig firmaflytning i hele landet. 

Erhvervsflytning i Odense

Vi er medlem af DMF 

Ved erhvervsflytning stiller vi op med en flyttekoordinator, der er med til at sørge for en effektiv flytteproces, så tidsforbruget mindskes, og I ikke får unødvendige omkostninger.

Vi er medlem DMF – Dansk Møbeltransport Forening – hvilket stiller store krav til det arbejde, vi udfører inden for erhvervsflytning. Det er dermed jeres garanti for flytning i topklasse. 

Ring og få et uforpligtende tilbud på erhvervsflytning

Er du interesseret i at høre mere, eller i at modtage et uforpligtende tilbud på erhvervsflytning? Så kontakt os på telefon 62 61 78 78 eller mail claus@cp-flyt.dk Vi står altid til rådighed for en uddybende samtale om din erhvervsflytning – både på Sjælland, Fyn og Jylland eller i udlandet. Kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak.