Skal kontoret, plejehjemmet eller skolen flyttes? Så er CP Flytteservice det oplagte valg. Gennem mange år i branchen, har vi klaret både små og store opgaver inden for erhvervsflytning, for forskellige virksomheder og offentlige instanser.

Vi har base på Fyn i Ringe mellem Odense og Svendborg, men tilbyder flytning for alle på Fyn, Sjælland og Jylland. Udover flytteservice kan vi også tilbyde sikker opmagasinering af kontorinventar m.m. på vores lagerhotel i Ringe eller Middelfart. 

Ring for et godt tilbud 

Fleksibel flyttefirma der flytter for alle virksomheder 

Vi tilbyder aldeles fleksibel erhvervsflytning. Når I vælger os som samarbejdspartner, får I en dygtig og ansvarlig flyttemand, som kan stå for al erhvervsflytning. Vi kan stå for alt lige fra levering af flyttekasser til nedpakning, transport, udpakning og rengøring. I får også en ”handyman”, der kan klare forskellige opgaver i forbindelse med afmontering eller montering af kontorinventar.

Derudover kan vi være behjælpelige, hvis der eksempelvis er tale om et plejehjem, hvor lifter, senge eller andet skal monteres eller afmonteres.

Effektiv erhvervsflytning 

Ved erhvervsflytning stiller vi op med en flyttekoordinator, som er med til at sørge for en effektiv flytteproces, så tidsforbruget mindskes, og I ikke får unødvendige omkostninger.

Vi er medlem DMF – Dansk Møbeltransport Forening – hvilket stiller store krav til det arbejde, vi udfører inden for erhvervsflytning. Det er dermed jeres garanti for flytning i topklasse. 

Erhvervsflytning med miljørigtige flyttebiler 

Vi er et miljøbevidst flyttefirma, og derfor ønsker vi at støtte op om miljøet ved at nedbringe CO2-udslippet. Det har vi gjort ved at sørge for at alle vores køretøjer er udstyret med miljø partikelfilter.

Vi er derfor utrolig glade for, at kunne bidrage med miljørigtig firmaflytning i hele landet. 

Ring og få et uforpligtende tilbud på erhvervsflytning

Er du interesseret i at høre mere, eller i at modtage et uforpligtende tilbud på erhvervsflytning? Så kontakt os på telefon 62 61 78 78 eller mail claus@cp-flyt.dk Vi står altid til rådighed for en uddybende samtale om din erhvervsflytning – både på Sjælland, Fyn og Jylland.

Kontakt os og hør mere