Skal kontoret, plejehjemmet eller skolen flyttes, er CP Flytteservice det oplagte valg. Gennem mange år i branchen, har vi fra vores base på Fyn klaret både små og store opgaver inden for erhvervsflytning for virksomheder og offentlige instanser.

Fleksibel og effektiv erhvervsflytning

Vi tilbyder aldeles fleksibel erhvervsflytning. Når I vælger os som samarbejdspartner, får I dermed ikke blot en dygtig flyttemand, som kan stå for al erhvervsflytning – lige fra levering af flyttekasser til nedpakning, transport, udpakning og rengøring. I får også en ”handyman”, der kan klare forskellige opgaver i forbindelse md afmontering eller montering af kontorinventar.
Derudover kan vi være behjælpelige, hvis der eksempelvis er tale om et plejehjem, hvor lifter, senge eller andet skal monteres eller afmonteres.

Ved erhvervsflytning stiller vi op med en flyttekoordinator, som er med til at sørge for en effektiv flytteproces, så tidsforbruget mindskes, og I ikke får unødvendige omkostninger.

Vi er medlem DMF – Dansk Møbeltransport Forening – hvilket stiller store krav til det arbejde, vi udfører inden for erhvervsflytning. Det er dermed jeres garanti for flytning i topklasse.

Kontakt os på telefon 62 61 78 78 eller mail claus@cp-flyt.dk Vi står altid til rådighed for en uddybende samtale om din erhvervsflytning – både på Sjælland, Fyn og Jylland.